Na marinádu:
1 lžička červené papriky
1 lžička uzené papriky
1 stroužek utřeného česneku
1lžička dijónské hořčice
2 lžičky tmavé sojové omáčky
1 lžička cukru nebo medu
pár kapek vinného octa
čerstvě mletý pepř, sůl
čerstvé bylinky
olej
V hluboké misce dobře promíchejte všechny ingredience. Vzniklou směsí potřete maso a nechte marinovat do druhého dne.
Čerstvé bylinky dodají jídlu nezaměnitelnou chuť a vůni.
K přípravě tohoto receptu byla použita hluboká servírovací pánev STEIN 30cm a hrnec nerezový STEIN 24cm
Třívrstvé nádobí STEIN dociluje mimořádných výkonů přenosu tepla do celé nádoby. Připravovaný pokrm se tedy ohřívá rovnoměrně. Horní okraj hrnce či pánve STEIN 3-ply je velice brzy horký, téměř stejně jako dno. Na indukčních deskách neexistuje technologie, která by měla lepší výkon nežli vícevrstvé konstrukce. U klasických jednovrstvých hrnců a pánví s třívrstvým sendvičovým dnem se ohřívá pouze spodní vrstva a je tedy zapotřebí častého míchání.
Zbytečným mícháním se připravujeme o drahocenný čas, poškozujeme vzhled i strukturu pokrmu.
Vařte jednoduše, efektivně, rychle a lépe, vařte jako profesionálové, vařte se STEIN.