Pečená marinovaná žebra

 
 

Na marinádu:

1 lžička červené papriky
1 lžička uzené papriky
1 stroužek utřeného česneku
1lžička dijónské hořčice
2 lžičky tmavé sojové omáčky
1 lžička cukru nebo medu
pár kapek vinného octa
čerstvě mletý pepř, sůl
čerstvé bylinky
olej

 

V hluboké misce dobře promíchejte všechny ingredience. Vzniklou směsí potřete maso a nechte marinovat do druhého dne.

Čerstvé bylinky dodají jídlu nezaměnitelnou chuť a vůni.

 

vepřová-žebra-1 vepřová-žebra-2
vepřová-žebra-3 vepřová-žebra-4

 

K přípravě tohoto receptu byla použita hluboká servírovací pánev STEIN 30cm hrnec nerezový STEIN 24cm

Třívrstvé nádobí STEIN dociluje mimořádných výkonů přenosu tepla do celé nádoby. Připravovaný pokrm se tedy ohřívá rovnoměrně. Horní okraj hrnce či pánve STEIN 3-ply je velice brzy horký, téměř stejně jako dno. Na indukčních deskách neexistuje technologie, která by měla lepší výkon nežli vícevrstvé konstrukce. U klasických jednovrstvých hrnců a pánví s třívrstvým sendvičovým dnem se ohřívá pouze spodní vrstva a je tedy zapotřebí častého míchání.

Zbytečným mícháním se připravujeme o drahocenný čas, poškozujeme vzhled i strukturu pokrmu.

Vařte jednoduše, efektivně, rychle a lépe, vařte jako profesionálové, vařte se STEIN.