1 lilek
2 papriky
česnek
černé olivy
jarní cibulka
špetka chilli
tymián
sůl, čerstvě mletý pepř
parmezán k podávání
Těstoviny uvařte do podoby "al dente" v dostatečném množství osolené vody.
Lilek, papriky a olivy s cibulkou nakrájíme na menší kousky. Krátce vše restujeme v hluboké pánvi. Po chvíli přidáme posekaný česnek, bylinky a koření. Těstoviny promícháme s připravenou směsí v pánvi.
Při servírování hojně posypeme strouhaným parmazánem.
K přípravě tohoto receptu byla použita hluboká servírovací pánev STEIN 30cm a hrnec tepaný nerezový STEIN 24cm
Třívrstvé nádobí STEIN dociluje mimořádných výkonů přenosu tepla do celé nádoby. Připravovaný pokrm se tedy ohřívá rovnoměrně. Horní okraj hrnce či pánve STEIN 3-ply je velice brzy horký, téměř stejně jako dno. Na indukčních deskách neexistuje technologie, která by měla lepší výkon nežli vícevrstvé konstrukce. U klasických jednovrstvých hrnců a pánví s třívrstvým sendvičovým dnem se ohřívá pouze spodní vrstva a je tedy zapotřebí častého míchání.
Zbytečným mícháním se připravujeme o drahocenný čas, poškozujeme vzhled i strukturu pokrmu.
Vařte jednoduše, efektivně, rychle a lépe, vařte jako profesionálové, vařte se STEIN.