1 hrnek kvalitní dlouhozrnné rýže (basmati, jasmínová)
1,5 hrnku vody
1/2 lžičky soli
špetka kurkumy
Rýži lehce prohřejte, osolte, přidejte špetku kurkumy. Zalijte horkou vodou. Doba varu přibližně 15 minut, podle typu rýže.
Vařeno v hrnci STEIN 18cm.
Třívrstvé nádobí STEIN dociluje mimořádných výkonů přenosu tepla do celé nádoby. Připravovaný pokrm se tedy ohřívá rovnoměrně. Horní okraj hrnce či pánve STEIN 3-ply je velice brzy horký, téměř stejně jako dno. Na indukčních deskách neexistuje technologie, která by měla lepší výkon nežli vícevrstvé konstrukce. U klasických jednovrstvých hrnců a pánví s třívrstvým sendvičovým dnem se ohřívá pouze spodní vrstva a je tedy zapotřebí častého míchání.
Zbytečným mícháním se připravujeme o drahocenný čas, poškozujeme vzhled i strukturu pokrmu.
Vařte jednoduše, efektivně, rychle a lépe, vařte jako profesionálové, vařte se STEIN.