Recepty, Strana 3

Pečená marinovaná žebra
 
 

Na marinádu:

1 lžička červené papriky
1 lžička uzené papriky
1 stroužek utřeného česneku
1lžička dijónské hořčice
2 lžičky tmavé sojové omáčky
1 lžička cukru nebo medu
pár kapek vinného octa
čerstvě mletý pepř, sůl
čerstvé bylinky
olej

 

V hluboké misce dobře promíchejte všechny ingredience. Vzniklou směsí potřete maso a nechte marinovat do druhého dne.

Čerstvé bylinky dodají jídlu nezaměnitelnou chuť a vůni.

 

vepřová-žebra-1 vepřová-žebra-2
vepřová-žebra-3 vepřová-žebra-4

 

K přípravě tohoto receptu byla použita hluboká servírovací pánev STEIN 30cm hrnec nerezový STEIN 24cm

Třívrstvé nádobí STEIN dociluje mimořádných výkonů přenosu tepla do celé nádoby. Připravovaný pokrm se tedy ohřívá rovnoměrně. Horní okraj hrnce či pánve STEIN 3-ply je velice brzy horký, téměř stejně jako dno. Na indukčních deskách neexistuje technologie, která by měla lepší výkon nežli vícevrstvé konstrukce. U klasických jednovrstvých hrnců a pánví s třívrstvým sendvičovým dnem se ohřívá pouze spodní vrstva a je tedy zapotřebí častého míchání.

Zbytečným mícháním se připravujeme o drahocenný čas, poškozujeme vzhled i strukturu pokrmu.

Vařte jednoduše, efektivně, rychle a lépe, vařte jako profesionálové, vařte se STEIN.

 

 

 

Těstoviny s lehkou rajčatovou omáčkou
 
 

1/2 pórku
4 zralá rajčata
1 střední cuketa
1 plechovka rajčat
1 balení sýru typu gorgonzola/niva
1 smetana ke šlehání
sůl, čerstvě mletý pepř
čerstvá bazalka

 

Těstoviny uvařte do podoby "al dente" v dostatečném množství osolené vody.

Osmahneme lehce pórek a cuketu. Přidáme kousky rajčat a krátce restujeme. Zalijeme smetanou, rajčaty a přidáme sýr. Dochutíme solí, pepřem a necháme mírně povařit dokud se vše nespojí. Smícháme s těstovinami a bazalkou. 

 

testoviny-s-jemnou-rajcatovou-omackou-4_1 testoviny-s-jemnou-rajcatovou-omackou-1
testoviny-s-jemnou-rajcatovou-omackou-2_1 testoviny-s-jemnou-rajcatovou-omackou-3

 

K přípravě tohoto receptu byla použita hluboká servírovací pánev STEIN 30cm a hrnec nerezový STEIN 24cm

Třívrstvé nádobí STEIN dociluje mimořádných výkonů přenosu tepla do celé nádoby. Připravovaný pokrm se tedy ohřívá rovnoměrně. Horní okraj hrnce či pánve STEIN 3-ply je velice brzy horký, téměř stejně jako dno. Na indukčních deskách neexistuje technologie, která by měla lepší výkon nežli vícevrstvé konstrukce. U klasických jednovrstvých hrnců a pánví s třívrstvým sendvičovým dnem se ohřívá pouze spodní vrstva a je tedy zapotřebí častého míchání.

Zbytečným mícháním se připravujeme o drahocenný čas, poškozujeme vzhled i strukturu pokrmu.

Vařte jednoduše, efektivně, rychle a lépe, vařte jako profesionálové, vařte se STEIN.

 

 

 

 

Těstoviny s houbami a gorgonzolou
 
 

Ricetta pasta con funghi e gorgonzola


250 g žampionů
1 cibule
1  stroužek česneku
1 smetana
1 gorgonzola / niva
2 stroužky česneku
chilli, tymián
sůl, čerstvě mletý pepř
olej

Mezi tím, co si dáte vařit těstoviny, osmahneme cibuli a houby. Po pár minutách vhoďte česnek posekaný na kousky. Nakonec přidejte smetanu, rozdrobený sýr a bylinky. Vše krátce prohřejeme a vymícháme do hladké omáčky, smícháme s těstovinami.

Můžeme podávat s čerstvými bylinkami nebo sypané parmezánem.

 

testoviny-s-houbami-a-gorgonzolou-1 testoviny-s-houbami-a-gorgonzolou-2
   

 

K přípravě tohoto receptu byla použita hluboká servírovací pánev STEIN 30cm hrnec tepaný nerezový STEIN 24cm

Třívrstvé nádobí STEIN dociluje mimořádných výkonů přenosu tepla do celé nádoby. Připravovaný pokrm se tedy ohřívá rovnoměrně. Horní okraj hrnce či pánve STEIN 3-ply je velice brzy horký, téměř stejně jako dno. Na indukčních deskách neexistuje technologie, která by měla lepší výkon nežli vícevrstvé konstrukce. U klasických jednovrstvých hrnců a pánví s třívrstvým sendvičovým dnem se ohřívá pouze spodní vrstva a je tedy zapotřebí častého míchání.

Zbytečným mícháním se připravujeme o drahocenný čas, poškozujeme vzhled i strukturu pokrmu.

Vařte jednoduše, efektivně, rychle a lépe, vařte jako profesionálové, vařte se STEIN.

 

 

 

Těstoviny s lilkem
 
 

1 lilek
2 papriky
česnek
černé olivy
jarní cibulka
špetka chilli
tymián
sůl, čerstvě mletý pepř
parmezán k podávání

Těstoviny uvařte do podoby "al dente" v dostatečném množství osolené vody.

Lilek, papriky a olivy s cibulkou nakrájíme na menší kousky. Krátce vše restujeme v hluboké pánvi. Po chvíli přidáme posekaný česnek, bylinky a koření. Těstoviny promícháme s připravenou směsí v pánvi.

Při servírování hojně posypeme strouhaným parmazánem.

 

testoviny-na-recky-zpusob-1 testoviny-na-recky-zpusob-2 
   

 

K přípravě tohoto receptu byla použita hluboká servírovací pánev STEIN 30cm hrnec tepaný nerezový STEIN 24cm

Třívrstvé nádobí STEIN dociluje mimořádných výkonů přenosu tepla do celé nádoby. Připravovaný pokrm se tedy ohřívá rovnoměrně. Horní okraj hrnce či pánve STEIN 3-ply je velice brzy horký, téměř stejně jako dno. Na indukčních deskách neexistuje technologie, která by měla lepší výkon nežli vícevrstvé konstrukce. U klasických jednovrstvých hrnců a pánví s třívrstvým sendvičovým dnem se ohřívá pouze spodní vrstva a je tedy zapotřebí častého míchání.

Zbytečným mícháním se připravujeme o drahocenný čas, poškozujeme vzhled i strukturu pokrmu.

Vařte jednoduše, efektivně, rychle a lépe, vařte jako profesionálové, vařte se STEIN.

 

 

 

Stránka 3 z 6 - 21 položek celkem